sunnuntai 13. elokuuta 2017

Pimeä tuli

Niin siis, pimeni kesäilta. Minne katosi keskiyön aurinko? Joko syksy on niin lähellä? Siltä vaikuttaa.

Sataa vettä, tummat pilvet peittävät taivaan ja päätä särkee, ukkosta lienee ilmassa. Huomenna luentoni alkavat ja koitan ruokkia opiskelumotivaatiota haaveilemalla sisustusjutuista, kuten Block-valaisimesta ja seinän kokoisesta String-hyllystä.

Eilen ajelimme pari tuntia suuntaansa anopin luo, samalla pistäydyimme langon ja tämän avovaimon rakennusprojektilla, ei voi kuin nostaa hattua miten he ovat jaksaneet kunnostaa 1800-luvun taloa uuteen kukoistukseen yritystoiminnan ja vuorotyön pyörityksessä. Alppimajan remontti tuntui kovin pieneltä siellä työmaan keskellä, historiallisten hirsien ja pönttöuunien katveessa. Langon ja avovaimonsa talosta tulee kyllä hieno, ihan varmasti.

Samalla reissulla tuli käytyä vähän ostoksilla eräässä isossa kauppakeskuksessa. En paljasta sijaintia sen tarkemmin, sillä samoja kamoja löytyy monen muunkin paikan hyllyistä. Tosin, täältä meiltä päin en ole saanut kaikkia ostoksiani kynsiini, joten kosmetiikkahyllyllä olin pienessä sokerihumalassa purkkien, tuubien ja purnukoiden ympäröimänä. Olen tässä vanhemmuuttani alkanut innostua enemmän ja enemmän kosmetiikasta, etenkin kukkaroystävällisistä ja eläinkokeettomista. Kemppari on alkanut vetää minua joka kauppareissulla puoleensa.

Tuskin siis yllättää, kun hyökkäsin heti suuren kemppariosaston uumeniin ja etenkin iso Essence-hylly piti tonkia heti ensin. Mukaan lähti tämmöinen setti:

Eli kiinnityssuihke, contourpaletti, kulmapaletti, sateenkaari-highlighter ja contour-sivellin

En ole vielä testannut kaikkia, kulmapalettia ja highlighteria pikaisesti. Ensivaikutelma on jälleen hyvä, olen ihan Essence-fani. Vielä kun osaisin meikata hyvin! Sitä odotellessa ei kannata pidätellä hengitystään. 

Lisäksi nappasin hyllystä mukaan ihania Freemanin naamioita, joita meikäläisellä saattaa olla häveliäästi sanottuna pari... (lue: 7)

En ole vielä testannut kumpaakaan, eilen illalla laitoin oranssia naamiota, mutta se ei ehtinyt vaikuttaa ja jouduin pesemään sen ennen aikojaan pois lastenhoidollisista syistä. Kuitenkin kokemukset Freemanin tuotteista ovat tosi hyviä, joten en epäile näidenkään tehoa. 

Nyt sunnuntaita jatkamaan, koko päivä on mennyt vähän löhöillen, sadepäivän ohjelmaa siis. Palaan kosmetiikkahörhöilyyni jatkossakin, saatte ihmetellä meikkikuvia jos onnistun edes välttävästi. Pidetään peukkuja. 

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti